?> TARIMSAL İLAÇLAMA – Göktürk

Faydaları Neler?

TRAKTÖRLE Mİ? ZİHA (DRONE) İLE Mİ?

HANGİ YÖNTEMLE İLAÇLAMA YAPMALIYIM?

NEDEN ZİHA?

ZİHA İLE NE KAZANIRIM?

* ZAMANINI DAHA ETKİLİ KULLANARAK KAZAN

1 cihaz ile saatte 60 dekar alan, 24 saat çalışma imkânı günde 1 440 dekar alan, 20 cihaz ile 28 800 dekar alana ilaçlama hizmeti verilebilir. Amortisman, yedek teker, söküp takma, fazladan zaman harcama derdi yoktur. Bu nedenle kazanmaya başlanılır.

* ZAMANINDA MÜDAHELE EDEREK, RASTGELE İLAÇ ATMAYARAK KAZAN

Hava şartları elverdiği sürece ZİHA ile her zaman tarlaya girilebilir. İlaç ihtiyaç duyulduğunda gerektiği kadar 7 gün / 24 saat / 365 gün, yaz kış, gece ve gündüz ilaçlama yapılabilir. Noktasal çalışma ile kazanmaya devam edilir.

* YAKIT KULLANMAYARAK KAZAN

Bir yakıt harcamanız yoktur. Yani maliyet 0 TL dir.

* İŞÇİLİĞİ VE İŞ GÜCÜNÜ YOK EDEREK KAZAN

Bir işçilik, bir iş gücü harcamanız yoktur. Yani maliyet 0 TL dir.

* İLACI AZALTARAK KAZAN

Traktör veya insan gücüne ihtiyaç yoktur. Su miktarının az olması, ilaç yoğunluğunu azaltmanız demektir ve Ziraatçınıza yeni bir ilaç reçetesi yazdırabilirsiniz. Daha az ilaç demek, ilaç giderinizdeki maliyeti azaltmanız anlamına gelmektedir.

* SUDAN TASARRUF EDEREK KAZAN

1 dekar için 2 LT, 10 dekar için 20 LT suya ihtiyaç vardır. Dekar başına 40 LT den 20 LT ye, 10 dekar alanda 400 LT den 20 LT ye düşülmesi büyük bir tasarruftur. Bu yöntemde, daha az su kullanılmaktadır ve ülkemizin yaşadığı su kıtlığına çözüm için zorunlu bir sebeptir. Ayrıca su kaynaklarımızın hoyratça kullanılmasının da önüne geçilmekte, geleceğimizi kurtarmak adına büyük bir adımdır.

* ÜRÜNE ZARAR VERMEYEREK, DAHA FAZLA ALAN EKEREK KAZAN

İlaçlamada ürüne dokunulmamaktadır. Ürüne 1.5 metre yukarıdan yaklaşılmaktadır ve ezilmesi, çiçeğini ve meyvesini dökmesi söz konusu değildir. Ek olarak, ekim yapılacak tarlanın her bir metre karesine ekim yapılabilir, tarla alanından yüzde yüz oranında kazanım sağlanabilmektedir. Bu alanlardan bile büyük bir kazanım elde edilmektedir.

* ÜRÜNÜ HAVADAN İNCELEYEREK KAZAN

Ürünün ilaçlanmasından önce HARİTALAMA yöntemiyle tarlanın genel durumunu değerlendirebilir, ürünün gelişimini izleyebilir, hastalık görülmesi halinde lokal bölgeye müdahale edilebilir. Bu yöntem ile ek kazanç sağlamak mümkündür.

* ZİHA YÖNTEMİ İLE KAZAN

İlaçlama öncesi uçuş planlaması yapılır, ilaçlama anında Otonom ve manuel yöntemlerle eksen kaçırma, ilaçlanmayan alan bırakma gibi bir durum asla söz konusu değildir. Ayrıca ilaçlama yapılırken, tankta bulunan ilaç ve su karışımı 0.12 mikron kadar parçalara bölünür, ürün üzerine püskürtülür, pervanelerin oluşturduğu hava akımıyla aşağıya doğru itilir. Ürün, hava akımı nedeniyle yaprak önlü arkalı ve gövdesiyle tamamen ilaçlanır. İlaçlanmayan bir kısmı kalmaz. Tarlanın tamamı, ürünün her yeri eşit şekilde ilaçlandığı için hedefe rahatlıkla ulaşılmaktadır.

* ÜRÜNÜN VERİMLİLİĞİNİ ARTIRARAK KAZAN

ZİHA ile zamanında, daha az su ile, daha az ilaç ile, tarlanın her metre karesini kullanarak, ürüne dokunmadan, her zaman ilaçlama imkânıyla, homojen bir şekilde yapılan ilaçlamada ürün verimliliği yüzde 15-20 oranında artmaktadır.

Kısaca

ZİHA İLE İLAÇLAMA YAP MALİYETİNİ AZALT, VERİMLİLİĞİ ARTIR, DAHA ÇOK KAZAN.

Hizmet Bölgelerimiz

hoverhizmet1hoverhizmet2
balikesir2

Balıkesir

denizli2

Denizli

aydin2

Aydın

izmir2

İzmir

antalya2

Antalya

konya2

Konya

corum2

Çorum

adana2

Adana

Hizmet Alanlarımız

pamuk3

Pamuk

fasulye2

Fasülye

karpuz2

Karpuz

kavun2

Kavun

aycicegi

Ayçiçeği

domates

Domates

biber

Biber

misir

Mısır